Zorg met een persoonlijke benadering op Thuiszorg Extra.

Persoonlijke zorg en aandacht

Goede zorg zit vooral in echte aandacht. En echte aandacht vraagt tijd. Doordat wij de administratieve rompslomp hebben geautomatiseerd kunnen onze zorgverleners meer tijd vrijmaken voor de zorg.

Zorg met een persoonlijke benadering.


Diensten

Onze gekwalificeerde zorgverleners leveren u de volgende soorten zorg:

Wat maakt ons anders?

Zorg met net dat beetje extra. Daar staan we voor. En we doen dan ook alles om dat waar te maken. Met maar één doel voor ogen: extra kwaliteit van zorg. Zorg ontvangen en zorg verlenen.

Wij zijn een landelijke thuiszorgorganisatie met lokale kantoren. In deze opzet bent u als klant altijd verzekerd van de liefdevolle en persoonlijke zorg die u nodig hebt.

Dit zou de omschrijving van uw webwinkel kunnen zijn, interesse in deze domeinnaam (eventueel) met een volledig naar uw wensen ontworpen werkende webwinkel? En dit voor een zeer concurerende prijs.

Neem snel contact op voor uw concurent u voor is.

De domeinnaam thuiszorg-extra.nl is eigendom van Colani Internetmedia. Wanneer wij aan een nieuw project op internet beginnen, gebruiken we bij voorkeur een passende en geschikte domeinnaam. Ook de extentie bijvoorbeeld .NL, .BE of .EU kan hierin veel betekenen.

Een goede domeinnaam met passende extentie is het halve werk zou je kunnen zeggen. Met thuiszorg-extra.nl is dat ook het geval. Aan een betere invulling wordt op dit moment gewerkt en anders wordt daar zeker over nagedacht.

Het zou kunnen dat deze domeinnaam ook past het plan wat u zelf heeft bedacht. In dat geval is het verstandig om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.
In overleg komen we vast een passende prijs overeen en kan thuiszorg-extra.nl op korte termijn uw eigen online uitdaging zijn.

Contact opnemen kan via het mailadres info@thuiszorg-extra.nl, voor biedingen op, en prijsopgave over dit domein zie:

www.verkoop-domein.nl